Registerutdrag – Dataskyddsförordningen

Denna e-tjänst har 3 steg
  • 1. Beställning
  • 2. Förhandsgranska
  • 3. Skicka in

I den här e-tjänsten kan du begära ett registerutdrag för dig själv. Registerutdraget innehåller information om vilka av dina personuppgifter vi hanterar i staden.

Det kan vara självklara uppgifter som ditt namn eller ditt personnummer, men även uppgifter som till exempel fastighetsbeteckning, e-postadress eller telefonnummer.

 

Observera att du inte får tillgång till de faktiska handlingarna genom denna tjänst. Vill du hellre begära utlämnande av en allmän handling, kontakta respektive förvaltning eller kansliet@vaxholm.se

 

När du loggar in med din e-legitimation hämtar vi namn och personnummer automatiskt. Ditt namn och ditt personnummer, samt de frivilliga uppgifter du lämnar används för att söka i våra system och servrar efter information om dig. Kontaktuppgifterna som du anger används även för att kommunicera med dig.

Du kan även lämna in din begäran om registerutdrag personligen i receptionen i kommunhuset. Medtag giltig identitetshandling, till exempel pass eller ID-kort.

 

Inom 30 dagar från det att din beställning har inkommit kommer du att få en notifiering om att ditt registerutdrag är klart samt instruktion för hur du hämtar utdraget.

 

Vaxholms stad hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen. För mer information besök vår hemsida, www.vaxholm.se/gdpr  

 

                 

Starta e-tjänst genom att logga in nedan

Information

Inloggning

Inloggning krävs för denna e-tjänst